ARKIVET SECOND HAND

Premiär med nyöppning idag i Göteborg.

Galet bra tipsar om en nyöppnad secondhand-butik som öppnade idag på Kungsgatan 65 i Göteborg.

Arkivet är en modern secondhand-butik med damkläder, skor, väskor och accessoarer för den miljö- och modemedvetna kunden.

”På 80-talet öppnade ägaren Caroline Hamrin’s mormor Sonia en secondhand butik i Sundbyberg. Som 10-åring hjälpte Caroline sin mormor med att prismärka, prata med kunder och göra fint i butiken. Där föddes drömmen om att en gång driva ett eget företag. Drömmen levde vidare och 2017 öppnade Caroline den första Arkivetbutiken på Norrtullsgatan i Vasastan.” (Källa: arkivet.com)

Inne i butiken är det smakfullt och visuellt inspirerande med kombinationer som passar ihop. Ett axplock av utvalda kläder.

I entrén välkomnades kunder av butikens mycket glada och trevliga tjejer som hjälpsamt guidade kunderna genom butiken till en trevlig köpupplevelse.

Galet trevligt!

Konceptet är enkelt; lämna in det som du inte längre använder men själv skulle kunna tänka dig att köpa, det vill säga moderna kläder i bra skick.

Sortimentet blir verkligen levande då det kan ändras i sortimentet redan från förmiddagen till eftermiddagen. Hittar du något du gillar så är det bara att slå till och köpa det direkt då det endast finns en vara av varje produkt. Gå in och läs på ARKIVETS hemsida så får du information om hur det fungerar att lämna in varor för försäljning.

Genom att klicka på denna länken https://arkivet.com/sida/om-arkivet/ kommer du till deras hemsida.

Dagen bjöd på ett vimmel av kunder som med stort intresse letade igenom butikens sortiment efter det där speciella plagget.

Arkivets butik erbjuder ett smart och tilltalande koncept. Tillsammans med sina kunder gör ARKIVET det enkelt och roligt att både sälja och köpa kläder, smycken och väskor och du hittar butiker i Göteborg och Stockholm.

Kolla också gärna in ARKIVET Premium vilket är en del av ARKIVET Second Hand, som fokuserar på väskor i premiumsegmentet.